Oppdatering Uke 49

I Hus 2 er nesten alt av parkett lagt og kjøkken montert. Flisleggeren nærmer seg også ferdig med å flislegge alle badene i huset. Tømrerne har startet med å montere de innvendige dørene i leilighetene. Utenfor Hus 2 har gartneren kommet godt i gang med legging av masser for å heve terrenget. I løpet av uken har vi også revet stillaset på vestsiden av Hus 2 og stillaset mellom Hus 1 og Hus 2.

Malerne nærmer seg ferdige i alle leilighetene i Hus 3, og har startet å arbeide med leilighetene i Hus 5. Vi nærmer oss ferdig med å montere rømningstrappen til Hus 5. I løpet av uken har vi blitt ferdig med gulvbelegg i alle fellesarealer i Hus 1. Denne uken har vi også startet med å grave og koble oss til vannledning.

Bildet er tatt fra Hus 1 og viser Hus 5 til høyre og Hus 4 til venstre.